Personal soap

Personal soap

De eerste personal Soap van SierraDesign is beschikbaar. Het is “Strandjutter” en te koop voor 4,95 via de webshop www.sierradesign.nl

Reutjes beschikbaar

Reutjes beschikbaar

De pups die in april geboren zijn mogen medio juni weg. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Wie geeft deze rakkers een gouden mandje?

Cockergold Dance to the Music gedekt

Cockergold Dance to the Music gedekt

Multi kampioen Cockergold Dance to the Music is op 19 april gedekt in Engeland door Sh Ch Kyna By Request. Als alles naar wens verloopt worden hun pups rond 21 juni geboren.

Pups geboren

Pups geboren

Op 13 april 2015 zijn de  pups van Sierra Blanca’s Apple of Orange en Sierra Blanca’s Alive and Rocking geboren. Het zijn 3 reuen en 2 teven, allen blauwschimmels. Er zijn nog reutjes beschikbaar. Heeft u interesse? Laat het me weten via 06-51214219. Klik hier voor meer foto’s en informatie>>    

Beursbericht

Beursbericht

Op zaterdag 28 maart was ik aanwezig op de ABHB mini-beurs in Urk. Ik had voldoende zeep en halsbanden bij me, maar er kwamen slechts 30 bezoekers…. De dag erna jureerde ik tijdens de ABHB trimwedstrijd in Ulvenhout. Dit was een geslaagde dag voor de ABHB.  

Leverschimmeltje geboren

Leverschimmeltje geboren

Bij Sanda Hooyer is een nestje Cocker Spaniels geboren waarbij 1 leverschimmel teefje is. Vader van dit nest is onze Jones: Dan-L’s Airborne Star. Dit was een complete verrassing, ook voor zijn fokster in Denemarken. Na wat onderzoek blijkt dat de oom van Jones ook een keer een leverschimmel heeft gegeven.

Adres

Adres

Dogcenter Sierrade Stoofweg 60 – 4326 SJ Noordwelle – 06-51214219 – info@sierrade.nl – KvK 27229750 – BTW 1268 15 586 B01

Dogsoap

Dogsoap

De hondenzepen zijn weer te koop! Klik in het menu hierboven voor meer informatie over het wassen met hondenzeep. In onze webshop www.sierradesign.nl kunt u zepen bestellen.