laatste nieuws

OPRUIMING!
De voorraad zepen 2017 gaat op de schop! Profiteer van ongekende korting tot 75%!
Minimale afname is 5 zepen. Waar wacht je nog op?
Van 1,25 tot 3.25 euro.
De geschenkzeepjes: van 0,35 tot 0,75 euro per stuk, minimale afname 10 stuks.
Trots op mijn showteam!
Tijdens de Amsterdam Winnershow 2017 (10-12-2017) werd Jacky (Sierra Blanca’s Footloose) Winster’17 en beste van het ras. In de erering eindigde ze bij de beste zes honden uit rasgroep 8.
Haar kennelgenootje Biscuit (Sierra Blanca’s Made of stars) werd jeugdwinster ’17 en won het res CAC. Omdat Jacky al nederlands kampioen is schoven haar 2 CAC’s door naar Biscuit.
Boots (Sierra Blanca’s Blue Suede Shoes) werd VeteraanWinnen’17. Hij woont bij Annelies van Steenbergen.
Naast de vertrouwde halsbanden met Thais band en fluweel is het nu ook mogelijk om halsbanden van paracord te bestellen. Alles wordt handmatig gemaakt. U kiest de kleur, de sluiting en welke knoop. De prijs van de halsband wordt o.a. bepaald door de hoeveelheid draden, de sluiting en de nekomvang van uw hond. Prijzen zijn vanaf 24,95.
Wilt u er een bijpassende lijn bij? Ook dat kan natuurlijk. De lengte van de lijn bepaald de prijs.
Standaard maak ik lijnen die ca. 2.30 meter lang zijn en op 3 punten zijn in te korten m.b.v. ringen die aan de lijn zijn vastgemaakt. Uiteraard is korter of langer ook mogelijk.
Nieuw in de winkel:  tekenbanden met keramische pijpjes/kralen. KLIK HIER
Het hondenpension zit 100% vol tussen 25 juli en 12 augustus.
De aparte webshop www.sierradesign.nl gaat verhuizen. Op dit moment ben ik  druk bezig om alles naar deze website te transformeren. Inmiddels kunt u een en ander al via deze site (klik op WINKEL in het menu) te bestellen.
Shownieuws
Op 24 juni was Sierra Blanca’s Footloose (Jacky) voor het eerst in België op show.Keurmeester was dhr Verrees. Hij gaf haar het CAC en het CACIB. Hiermee was ze beste teef en Ambiorix Winner.
Kennelnieuws
In april hebben we helaas afscheid moeten nemen van twee cockers.
Kamp. Sierra Blanca’s Starlight. Zij was 14 jaar en 10 maanden oud.
Sierra Blanca’s Zafiro (Monty) werd kort na het overlijden van Steffi ziek. In eerste instantie dachten we dat het een ontsteking aan de lever was, maar helaas was het erger. Van hem hebben we op 22 april afscheid moeten nemen.
Puppienieuws:
Op 5 april is het nest van Kamp. Cockergold Dance to the Music x Midnight Train’s Bells of Freedom geboren. Er zijn 2 reutjes en 1 teef. Alle pups zijn besproken.
Sierra Design Fotografie
Sinds januari 2017 ben ik volop bezig mijn hobby om te zetten in professie.
Op de FB-pagina vind u al vele voorbeelden van mijn foto’s.
Interesse in een fotoshoot van uw eigen huisdier? Of uw huisdier samen met u zelf of familielid? Neem dan contact op via info@sierrade.nl
Dierenpensionreview
Bent u nieuwsgierig hoe andere klanten ons pension ervaren? Ga dan naar dierenpensionreview.nl . Is uw hond bij ons geweest? Dan kunt u  een beoordeling achterlaten bij deze website.
Webshop
De webshop is volledig vernieuwd!

Neem eens een kijkje op www.sierradesign.nl voor alles wat met honden te maken heeft: halsbanden, zeep, bedeltjes, grooming tools, geschenkzeepjes en binnenkort ook gepimpte flessen.

 
Jakestickerklein
Dogcenter Sierrade
Stoofweg 60

4326 SJ Noordwelle
06-51214219
info@sierrade.nl
KvK 27229750
BTW 1268 15 586 B01