SierraDesign 

Sierra Design:

Ontdek en vind mooie zelfontworpen artikelen voor uw hond in de webshop. Zo zijn de halsbanden uniek in hun soort, zijn de zepen huidvriendelijk en worden de grooming tools met de hand gemaakt. Binnenkort ook gepersonaliseerde flessen, ter decoratie of misschien als urn te gebruiken.

Halsbanden:
De meeste honden dragen een halsband die functioneel is, maar in mijn ogen vaak saai.
Ik besloot daarom zelf halsbanden te ontwerpen. Ik wilde graag brede halsbanden zodat de hals van de hond beter beschermd is, de binnenkant moest van fluweel zijn, dus lekker zacht, en de buitenkant wilde ik bekleden met zijdeband uit Thailand.
Daarnaast wilde ik de mogelijkheid creeren om de halsband op te pimpen met hangertjes zoals kralen, kwastjes, bedeltjes enzovoort.
In mijn zoektocht naar materialen kwam ik al gauw in het noorden van Thailand terecht, Chiang Mai. Ik kocht daar prachtig band in veel mooie kleuren, zoals fuchsia, blauw, geel, rood, donkerblauw, lichtblauw, donkergroen en lichtgroen. Allen voorzien van een gouddraad die het motief accentueert.

Daarnaast kocht ik veel kralen in Thailand, vooral zilveren en speciale Tribe-kralen, maar ook goudkleurige kralen.

Inmiddels heb ik mijn webwinkel kunnen openen met diverse halsbanden en hanger-mogelijkheden.
Ik heb halsbanden met en zonder lusjes (gemaakt van glanzend satijnkoord). De halsbanden met de lusjes variëren van 3 tot 7 lusjes, maar kunnen naar wens worden aangepast.
De halsbanden met lusjes bieden de mogelijkheid hangertjes er aan te hangen, in welke vorm en combinatie dan ook.

U kunt bij mij al diverse hangers kopen, maar daarnaast ook enkelvoudige of meervoudige hangers die aan elke hondenhalsband of tas kunnen worden gehangen.
Tot slot kunt u bij mij terecht voor de originele Travelbeads.

Dogsoap
Wij gestart met de productie van hondenzeep: SierraDesign Dogsoap.
Waarom zeep? Omdat de zeep beter aansluit bij de hondenhuid zijn er geen huidproblemen zoals jeuk of schilfers. Zelfs de meest gevoelige hond kan gewassen worden met SierraDesign Dogsoap.
Wij hebben 8 verschillende zepen ontwikkeld. De basis van de zeep is bij allen zo goed als gelijk, maar elke soort heeft andere etherische oliën toegevoegd gekregen.
Juist deze oliën zorgen voor de juiste behandeling. Zo zorgt lavendel bijvoorbeeld voor een soepelere huid als deze te droog is, is kamille rustgevend en jeneverbes juist activerend.

Alle artikelen zijn via onze webwinkel te bestellen.