zeep en banden

Sierra Design staat voor:

unieke halsbanden en ambachtelijke zeep.

fuchsia grootHalsbanden:
De meeste honden dragen een halsband die functioneel is, maar in mijn ogen vaak saai.
Ik besloot daarom zelf halsbanden te ontwerpen. Ik wilde graag brede halsbanden zodat de hals van de hond beter beschermd is, de binnenkant moest van fluweel zijn, dus lekker zacht, en de buitenkant wilde ik bekleden met zijdeband uit Thailand.
Daarnaast wilde ik de mogelijkheid creeren om de halsband op te pimpen met hangertjes zoals kralen, kwastjes, bedeltjes enzovoort.
In mijn zoektocht naar materialen kwam ik al gauw in het noorden van Thailand terecht, Chiang Mai. Ik kocht daar prachtig band in veel mooie kleuren, zoals fuchsia, blauw, geel, rood, donkerblauw, lichtblauw, donkergroen en lichtgroen. Allen voorzien van een gouddraad die het motief accentueert.

Daarnaast kocht ik veel kralen in Thailand, vooral zilveren en speciale Tribe-kralen, maar ook goudkleurige kralen. Hiermee heb ik in het verleden de halsbanden voorzien van kralen.

 

 

 

Hondenzeep
In 2014 ben ik gestart met de productie van hondenzeep: SierraDesign Dogsoap.
WPETstempelzeepaarom zeep?
In mijn trimsalon gebeurde het wel eens dat een hond fout reageerde op shampoo. De hond kreeg huidproblemen zoals jeuk of rode plekjes na de wasbeurt. Persoonlijk kreeg ik droge handen na een dag honden wassen in mijn trimsalon. Sinds ik honden was met zeep heb ik geen droge handen meer en hebben de honden geen huidirritaties meer!
Zelfs de meest gevoelige hond kan gewassen worden met SierraDesign Dogsoap.
Wij hebben 9 verschillende zepen ontwikkeld. De basis van de zeep is bij allen zo goed als gelijk, maar elke soort heeft andere etherische oliën toegevoegd gekregen en de schapenmelk zeep is zonder etherische oliën zodat ook katten gewassen kunnen worden.
Zo zorgt lavendel bijvoorbeeld voor een soepelere huid als deze te droog is, is kamille rustgevend en jeneverbes juist activerend.

De hondenzepen zijn via onze winkel te bestellen.