Tekenhalsband

De band bevat een aantal keramieken pijpjes die effectieve micro-organismen(EM) bevatten. De werkzaamheid van EM keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei. De trilling die wordt afgegeven is voor de hond niet of nauwelijks merkbaar maar teken vinden deze niet prettig. Daardoor zullen ze de hond met deze halsband zoveel mogelijk mijden.
De werking van de keramiek-tekenband is voor elke hond verschillend. De beste resultaten worden gezien als de hond de band constant draagt. Daarnaast kan het 3 tot 4 weken duren voor de werking optimaal is.
De keramiek-tekenbanden geven geen 100% garantie tegen teken, maar dit kan een chemisch product ook niet.
De ervaring leert dat honden die de keramiek-tekenbanden 24 uur per dag dragen, beduidend minder kans op teken hebben dan honden zonder tekenbescherming.

Onderhoud:
u dient de keramieken kralen minimaal 1 x per 2 weken af te spoelen met water(zonder reinigingsmiddel) en te laten drogen.

Let op:
De keramiek-tekenband dient niet als halsband om de riem aan vast te maken, hiervoor is de sluiting te zwak.
Ook is het verstandig als honden/pups met elkaar spelen en hierbij veel in de nek willen bijten, de tekenhalsband tijdelijk af te doen omdat de kralen eventueel kapot gebeten kunnen worden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.