Healing Touch voor mensen

Vanaf juni 2024 behandel ik ook mensen. Omdat ik geen praktijkruimte daarvoor heb, dus ook geen behandeltafel, werk ik voorlopig alleen op afstand.

Jij in je eigen vertrouwde omgeving en ik ook.

Werkt dat dan?
Ja dat werkt net zo goed als wanneer ik je hier zou aanraken met Healing Touch technieken.

Energie is overal om ons heen en energieën resoneren met elkaar. Op die manier kan ik dus over honderden kilometers toch mijn “werk” doen.

Hoe werkt het?
We maken een afspraak (datum en tijd). Ongeveer 5 minuten van te voren stuur ik een appje dat ik bijna ga beginnen. Ga dan zelf lekker op je bed liggen of een yogamatje (wat je zelf prettig vindt), eventueel met een fleecedekentje over je heen. Zet rustgevende muziek op (ik zelf zet mijn koptelefoon op en luister naar meditatie muziek, te vinden op Spotify bv.). Ik app nogmaals dat ik ga starten.
Na ongeveer een uur ben ik klaar en app ik je dat ook.
Wordt rustig wakker en ga niet gelijk overeind komen. Na een minuutje of vijf kun je opstaan en drink dan minimaal 1 glas water.

Tot slot stuur ik je een tikkie voor de betaling.

Wat kost het?
De eerste keer 95 euro (we hebben waarschijnlijk via de telefoon of via whatsapp al een tijdje met elkaar gesproken over het hoe en waarom), elke vervolgbehandeling 75 euro.

Ervaring van een klant:
Nadat ik appje heb gestuurd dat ik klaar ben: “Merkte het al! Wat grappig. Werd inderdaad weer wakkerder. Van allerlei sensaties gemerkt. Heel apart. Heel relaxt gevoel”.

Facebook>>

12 Relaxing GIFs to Help You Chill Out