Kortingskaart

In 2012 werd de strippenkaart geïntroduceerd. Deze gaf bij een reservering in het hondenpension 5 of10% korting, afhankelijk of het een 25 of 50 dagen kaart was.
Anno 2024 krijgt het ene andere naam: Kortingskaart.
Het zijn nog steeds dezelfde mogelijkheden: 25 of 50 dagen-kaart. De korting is niet meer precies maar ongeveer 5% of 10% korting.

Hoe gaat het in zijn werk?
U kunt bij uw reservering aangeven of u gebruik wenst te maken van een 25 dagenkaart of 50 dagenkaart. In dat geval sturen wij u bij de factuur de kaart toe waarop aangeven is hoeveel dagen u verbruikt heeft met deze reservering en hoeveel dagen u nog over heeft voor een volgende reservering.
U betaalt bij aanschaf van de kaart het totaalbedrag van de kaart en bij een volgende reservering worden er weer dagen afgestreept tot de kaart vol is.
Indien u voor een kaart kiest van 25 dagen en u reserveert de eerste keer voor 13 dagen en de tweede keer ook weer 13 dagen, dan overschrijdt u de kaart met 1 dag welke voor het normale tarief wordt gefactureerd (of u koopt een nieuwe kaart).
Wordt de vakantie geannuleerd? Geen probleem. Dan haal ik de dagen die ingevuld waren op de kaart weer leeg voor een volgende keer.
Zo werkt het ook met de 50 dagenkaart. Heeft u twee of meerdere honden? Dan kunnen zij allen op 1 kaart en worden hun dagen bij elkaar opgeteld.
Kaarten kunnen niet worden geretourneerd en zijn niet overdraagbaar.
Een strippenkaart is geldig tot deze vol is en wordt niet beïnvloed  door prijswijzigingen.