Communiceren met dieren

Sinds 2022 ben ik naast de opleiding HTA Practioner ook gestart met de opleiding Dierentolk. Ik heb deze opleiding gevolgd bij Mariet Brone en ben inmiddels gecertificeerd.

Een dierentolk is iemand die met dieren communiceert door met hen van gedachten te wisselen, maar ook gevoelens, vragen en antwoorden met elkaar te deelt. Een dierentolk kan geen gedachtenlezen of beheersen.
Op energetisch niveau kan ik met dieren communiceren. Ik pik de energie van het dier op en krijg hierbij hun gevoelens en gedachten door. Ik krijg beelden door (bv een kast, of een pup die ergens overheen klautert), gedachten of woorden, of ik voel iets (bv verdriet, kou, misselijkheid). Dit kan met levende dieren, maar ook met overleden dieren zijn.
Soms heb ik een vraag over een hond omdat deze ongewenst gedrag vertoont en de eigenaar wil weten waarom. Dan kan het zo maar zijn dat een overleden hond van dezelfde eigenaar er tijdens de communicatie bij komt en zich “met het gesprek gaat bemoeien”.

Zou je graag willen weten wat je hond denkt of voelt?
Zou je graag willen weten waarom een hond zich op een bepaalde manier gedraagt?
Zou je je hond beter willen begrijpen?
Zou je graag in contact willen komen met een overleden dier?
Zou je graag je dier nog een laatste boodschap mee willen geven voordat deze geëuthanaseerd wordt?
Zou je graag willen weten of een pup de geschikte pup is voor jou?

Het kan zo maar zijn dat een dier waarmee ik communiceer mij een boodschap geeft voor de eigenaar.

Als dierentolk sta ik ook niet de hele dag AAN. Ik ga eerst een stukje meditatie doen en zorg dat ik goed gegrond ben. Daarna concentreer ik me, met behulp van een foto van een dier, op het dier en vraag of hij/zij met mij wil communiceren. Meestal is dat wel het geval.
Het is een vorm van telepathie. Met deze telepathische vaardigheden die ik steeds verder aan het ontwikkelen ben, kan ik dieren en hun verzorgers ondersteunen.

De kosten voor een sessie zijn 75 euro. Ik maak altijd een verslag welke in naar de eigenaar/begeleider/verzorger stuur.