De trimsalon

Sinds 1989 bestaat Trimsalon Sierrade al. Eerst in ‘s Gravenzande en nu in Noordwelle.  Ik ben gespecialiseerd in het trimmen van de Engelse Cocker Spaniels. In het verleden heb ik ook opleidingen verzorgd voor aankomende trimmers/sters, meegedaan aan Nationale en Internationale Trimkampioenschappen en artikelen geschreven. Momenteel geef ik nog diverse workshops voor collega’s en cursussen voor huiseigenaren die willen leren hoe zij hun Cocker Spaniel kunnen trimmen.
Na 30 jaar is het tijd geworden om het anders te gaan aanpakken: de trimsalon zal haar deuren in de nabije toekomst gaan sluiten. Daarom werk ik  per 1 januari 2020 nog maar 2 dinsdagen per maand zijn en het jaar daarop nog maar 1 dinsdag per maand zijn.
Het aantal klanten zal dus minder worden in de toekomst. Sommige klanten leren zelf hun hond te trimmen, anderen zullen op zoek moeten naar een andere trimsalon. Ik neem dus ook geen nieuwe klanten meer aan.

En toen kwam COVID-19……. en moest het roer weer omgedraaid worden. Op dit moment en ook in 2021 werk ik weer regelmatig in de trimsalon. dat wil zeggen: maximaal 2 honden per dag. Op maandagochtend ben ik dicht, net als op vrijdagmiddag. Wat overblijft zijn dus:
maandagmiddag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.