De trimsalon

Sinds 1989 bestaat Trimsalon Sierrade al. Eerst in ‘s Gravenzande en nu in Noordwelle.  Ik ben gespecialiseerd in het trimmen van de Engelse Cocker Spaniels. In het verleden heb ik ook opleidingen verzorgd voor aankomende trimmers/sters, meegedaan aan Nationale en Internationale Trimkampioenschappen en artikelen geschreven. Momenteel geef ik nog diverse workshops voor collega’s en cursussen voor huiseigenaren die willen leren hoe zij hun Cocker Spaniel kunnen trimmen.

Na 32 jaar is het tijd geworden om het anders te gaan aanpakken: de trimsalon zal haar deuren  gaan sluiten. De geplande datum is 1-1-2022.

Ik neem geen nieuwe trimklanten meer aan, alleen de door mij gefokte pups komen een paar keer terug (bv de puptrim rond 5-6 maanden), als de baasjes dat willen.
Het aantal klanten zal dus minder worden in de toekomst. Sommige klanten leren zelf hun hond te trimmen, anderen zullen op zoek moeten naar een andere trimsalon.

Wat ik wel blijf doen is het lesgeven. Particulieren leer ik hoe zij hun eigen cocker volledig kunnen trimmen. Klik hier voor de informatie.