Reviews

“Voordat Max de healing touch behandeling heeft gekregen van Laura was hij erg zenuwachtig en onzeker bij nieuwe situaties vanwege een trauma. Hij heeft twee behandelingen in combinatie met bachbloesem therapie gehad en ik merkte na de eerste behandeling al veel verschil. Hij werd rustiger en ik had een veel blijere hond! We lopen nu samen veel relaxter over straat en het passeren van andere honden gaat ook steeds beter.”

“Mijn Beagle Levi ging vakantie vieren bij Laura. Hij is met 8 maanden getraumatiseerd geraakt en al ging het nu een aantal jaren later een stuk beter, toch voelde ik dat hij er nog last van had. Laura heeft hem tijdens zijn verblijf 2 sessies HTA gegeven en er is duidelijk verandering merkbaar. Hij is vrolijker, minder bang en hij staat niet meer de hele dag op scherp. Het is echt een hele verbetering en ik ben blij te zien dat hij lekkerder in zijn vel zit.”

“Dit jaar moesten twee van mijn honden gesteriliseerd worden in verband met een beginnende baarmoederontsteking. Bij 1 heeft ze direct na de operatie HTA gedaan. De hond was heel snel verlost van de narcose in haar lichaam en de volgende dag was ze zoals altijd, actief. De andere hond heeft deze behandeling niet gehad. Zij had nog minstens 2 dagen last van de narcose en was weinig actief, veel slapen.”

“Laura benaderd voor een bloesemmix voor onze hondje die wat onzeker is. De mix nu 14dagen bevalt goed, wat een verandering al te zien, hij is rustiger en vrolijker kruipt iets minder weg bij spannende momentje en laat de kids gewoon stoeien zonder ermee te bemoeien(blaffen) m’n vriend kan ook steeds wat meer met hem. Ik ben tevreden! Laura kijkt echt naar wat de hond nodig heeft. Een woord TOP!!!!💪”

“Hallo Laura, tijd voor een update over Harley. Het gaat super met hem!! Heerlijke/relex/rust over hem. Eten en drinken gaat weer als vanouds. Dus wij denken zeker dat de behandeling een positieve uitwerking op hem heeft. Groetjes voor nu.”

“Afgelopen maandagnacht heb ik je roze toermalijn in het volle maanlicht opgeladen. De afgelopen 2 dagen lijkt wel of er een kentering heeft plaatsgevonden. Zoveel meer energie, positieve gedachten. “