Welkom

BIJ M IJN HOLISTISCHE PRAKTIJK IN DIERVERZORGING

Wie ben ik?
Mijn naam is Laura Loeve en sinds mijn jeugd met het “hondenvirus” besmet. Sinds 1983 heb ik honden om mij heen. Diverse rassen (herders, terriers, Whippets, maar vooral Spaniels) waarmee gefokt, geshowd en getrimd is. In het verleden heb ik een trimsalon gehad (ruim 30 jaar ervaring) en een hondenschool (eerst groepslessen, daarna privé training en een boek geschreven over de hondentaal “Natural Dog Training”).
Momenteel heb ik 15 honden om mij heen die ik dagelijks verzorg.
Ik heb een klein hondenpension (maximaal 15 honden), heb een eigen voerlijn  van vers vleesmaaltijden (Nature Dogs) en geef trimlessen aan particulieren met een engelse cocker spaniel.

Sinds 2022 ben ik, onder de noemer “One Touch Balance”,  energetisch therapeut. Ik heb opleidingen gevolgd voor Healing Touch for Animals Practioner, dierentolk en werk ik met bloesemremedies, aromatherapie en hondenmassage.
Ik heb interesse in acupressuur en de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM),  daar ga ik mij verder in verdiepen de komende jaren.
Grote hobby is, tot slot, het fotograferen.

In een notendop ben ik dus een bezig bijtje.

Deze website staat boordevol informatie over mijn praktijk.
Sierrade staat voor: liefde voor dieren, hen helpen zo goed mogelijk in balans te zijn in onze mensenwereld, maar ook hun eigenaren leren hoe om te gaan met hun dier.

 

Healing Touch for Animals: iets voor jouw dier?
Het is een veilige, zachte en natuurlijke manier om de gezondheid van een dier te bevorderen. Maar er is nog meer mogelijk! Lees er meer over onder het kopje “Energetisch therapeut” of bekijk de reviews>>.


Hondenpension:

26 t/m 30 juni = VOL
5-7 t/m 5-8-2024 = VOL
10 t/m 13-10-2024 = Beperkte beschikbaarheid