Healing Touch for Animals

Alles is energie, of het nu vluchtig is (zoals de lucht), vloeibaar is (zoals water) of een vaste vorm heeft (zoals steen of een levend wezen).
Ieder levend wezen heeft een energieveld om zich heen.
Overal waar je komt, loopt, slaapt is energie.
Zie het als een straalkacheltje: je ziet het niet, maar je kunt het wel voelen.

Ook stroomt er (onzichtbare) energie door elk lichaam. Deze energie stroomt door de Hara-lijn, de chakra’s en de meridianen.

De Hara-lijn, maar ook de chakra’s kunnen geblokkeerd zijn door bijvoorbeeld trauma’s, ziekte, stress, allergie, socialisering (te weinig), angst, onzekerheid, enzovoort. Een dier zit dan niet goed in zijn vel (letterlijk, maar ook figuurlijk).
Door Healing Touch for Animals (HTA) kunnen blokkades worden opgeheven. De Healing Touch werkt aan herstel van binnenuit zodat het lichaam aan haar eigen herstel gaat werken. Hierdoor komt het lichaam weer in balans.  Tijdens een sessie ervaart een dier een heerlijk ontspannen gevoel. Doel van een sessie is het dierenwelzijn te bevorderen, het zelfhelend vermogen te bevorderen en het dier zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans te brengen.

Facebook>>

Na een sessie kan een dier heerlijk ontspannen zijn. De toegepaste technieken hebben nog enkele dagen tot langer invloed op het dier.

Wat gebeurt er tijdens een sessie met het lichaam?
Het is een soort kettingreactie: het lichaam ontspant, hierdoor komt endorfine vrij waardoor de spieren gaan ontspannen. Vervolgens wordt de bloedcirculatie verbeterd waardoor zuurstof beter zijn weg vindt door het lichaam. Vanwege deze verbeterde doorbloeding worden voedingsstoffen  beter opgenomen en worden enzymen aangemaakt ter verbetering van de spijsvertering. Ook worden hormonen gereguleerd om het lichaam te versterken en worden gifstoffen verwijderd.  Tot slot wordt de productie van gezonde cellen verbeterd waardoor het lichaam gezonder wordt.

Sinds 2022 ben ik Healing Touch for Animals Practitioner. Kortweg: HTA, welke ontwikkeld is door de Amerikaanse Carol Komitor.
Met de technieken die ik heb geleerd kan ik Healing Touch (helende aanraking) toepassen en dieren helpen als ze stress hebben, angstig of onzeker zijn. Bij kleine lichamelijke problemen kan ik de reguliere zorg ondersteunen met een behandeling. Ik ben dus geen dierenarts, maar geef energie door aan het dier waardoor genezing wordt bevorderd (denk aan infecties genezen sneller, narcose gaat sneller uit het lichaam, huidproblemen genezen sneller).

Helende aanraking, de naam zegt het al: door  middel van mijn aanraking geef ik energie door, zet ik de energie weer op z’n juiste plek en frequentie en zorg ik dat blokkades worden opgeheven. Je kunt het ook magnetiseren noemen, anderen vergelijken het met Reiki.
Omdat energie overal is en resoneert kan ik ook op afstand je dier helpen, een techniek die ik persoonlijk het liefst doe. Beiden in onze eigen vertrouwde omgeving en het scheelt een hoop kilometers reizen:-)!

Waar bestaat de behandeling uit?
Ik begin met de anamnese, oftewel het zoeken naar de oorzaak van het probleem. In een leven gebeurd veel vanaf de geboorte tot aan het moment dat men contact met mij opneemt. Deze geschiedenis heb ik nodig om de oorzaak te achterhalen van het probleem. Soms is iets heel snel duidelijk, maar het kan ook heel complex zijn. In dat geval is 1 behandeling nooit voldoende, maar zijn meerdere sessies nodig om een langslepend probleem op te lossen.
Een behandeling duurt ongeveer een 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de gebruikte technieken. Daarna maak ik een verslag van de behandeling en neem vervolgens contact op met de eigenaar. Na een paar dagen zal ik weer contact opnemen en vragen hoe het gaat met het dier.

Tarieven:
Een eerste sessie kost 95 euro (een eerste sessie vraagt nu eenmaal meer tijd), een vervolgsessie voor hetzelfde probleem kost 75 euro.

Wil je een onderhoudspakket? Ook dat kan want door je dier goed te onderhouden ontstaan er geen of minder problemen. Wij Westerlingen worden eerst ziek en gaan dan naar een dokter. De Chinezen zorgen er juist voor niet ziek te worden. Daar streef ik ook naar, vandaar het onderhoudspakket.  Voorkomen is beter dan genezen, zeggen de Chinezen.
Een onderhoudspakket bestaat uit  6 behandelingen per jaar, elke 8 weken 1 behandeling. Je betaalt 5 behandelingen en de 6e is gratis. Dit pakket kost 475 euro.
Alle behandelingen zijn inclusief btw, maar exclusief eventuele reiskosten.
Een behandeling/sessie of onderhoudspakket wordt vooraf betaald.

Heeft je dier een behandeling nodig of wil je informeren of ik iets voor je dier kan doen? Je kunt me altijd een mail sturen naar info@sierrade.nl .

Waar kan ik je dier mee helpen? Waar kan ik je dier mee ondersteunen?
– verlatingsangst onder controle krijgen
– jaloezie
– uitvallen naar andere honden
– veel blaffen
– huidproblemen
– pijn verzachten
– voor en na een operatie ondersteuning
– sneller narcose middel uit het lijf werken
– zelf herstellend vermogen van weefsel bevorderen
– dieren leren focussen voor en tijdens een wedstrijd
– ondersteuning bieden voor en tijdens euthanasie
– geïmporteerde en geadopteerde dieren met angstgedrag
– dier in asiel helpen zich positief te presenteren
– onzekerheid van een dier verminderen
– dominantie van een dier verminderen
– helpen bij verdriet
– helpen bij gezondheidsproblemen
– snellere genezing na verwonding
– snellere genezing bij keelontsteking
– trauma’s loslaten
– betere band tussen baas en dier
– een wellness behandeling waarbij het dier heerlijk kan ontspannen
– allergieën
– abcessen, wonden