Healing Touch for Animals

Ieder levend wezen heeft een energieveld om zich heen. Overal waar je komt, loopt, slaapt is energie. Zie het als een straalkacheltje: je ziet het niet, maar voelt het wel.

Mensen en dieren hebben zogenaamde chakra’s, energiepunten in het lichaam. Deze kunnen geblokkeerd zijn door bijvoorbeeld trauma’s, ziekte, stress, allergie, socialisering (te weinig), angst, onzekerheid, enzovoort.
Door Healing Touch for Animals (HTA) kunnen blokkades worden opgeheven. De Healing Touch werkt aan herstel van binnenuit. Hierdoor komt het lichaam weer in balans.  Tijdens de sessie ervaart een dier een heerlijk ontspannen gevoel. Doel van een sessie is het dierenwelzijn bevorderen. De energie gaat naar de plek waar het nodig is.

Na een sessie kan een dier heerlijk ontspannen zijn. De toegepaste technieken hebben nog enkele dagen tot langer invloed op het dier.

Wat gebeurd er tijdens een sessie met het lichaam? Het is een soort kettingreactie: het lichaam ontspant, hierdoor komt endorfine vrij waardoor de spieren gaan ontspannen. Vervolgens wordt de bloedcirculatie verbeterd waardoor zuurstof beter zijn weg vindt door het lichaam. Vanwege deze verbeterde doorbloeding worden voedingsstoffen  beter opgenomen en worden enzymen aangemaakt ter verbetering van de spijsvertering. Ook worden hormonen gereguleerd om het lichaam te versterken en worden gifstoffen verwijderd.  Tot slot wordt de productie van gezonde cellen verbeterd waardoor het lichaam gezonder wordt.

Eind oktober 2022 ben ik gestart met de opleiding tot HTA Practitioner. Level 1, Level 2, Level 3 en Level  4  zijn afgerond.
Met de technieken die ik heb geleerd kan ik Healing Touch toepassen en dieren helpen bijvoorbeeld als ze stress hebben, angstig of onzeker zijn. Bij kleine lichamelijke problemen kan ik de reguliere zorg ondersteunen met een behandeling. Ik ben dus geen dierenarts, maar geef energie door aan het dier waardoor genezing wordt bevorderd.

Een behandeling duurt ongeveer een 45 minuten tot een uur. Maar er zit een stukje voorwerk en nawerk aan zoals het schrijven en versturen van een verslag.

De kosten per sessie zijn 75 euro.
Wil je meer weten? Bel me dan een keertje op: 06-51214219