Gegevensbescherming

Uw privacy is erg belangrijk voor ons. We houden ons bij alle processen van gegevensverwerking (bijvoorbeeld: verzameling, verwerking en overdracht) aan de wettelijke voorschriften. De volgende verklaring geeft een overzicht welke van uw gegevens op de website van www.sierrade.nl zullen worden verzameld, op welke manier deze gegevens worden gebruikt en worden doorgegeven. Verder vindt u uitleg over de manier waarop u informatie over de door ons doorgegeven informatie kunt krijgen en welke veiligheidsmaatregelen wij nemen om uw gegevens te beschermen.

Op het moment dat u een formulier invult op onze site geeft u uw persoonsgegevens aan ons door, zoals naam, adres en telefoonnummer, emailadres. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om u een factuur te kunnen sturen en indien door u toestemming is verleend, kunt u van ons af en toe een nieuwsbrief verwachten.
De door u ingevulde gegevens, ook van uw hond(en) worden door ons in onze eigen database DataDog ingevoerd. Geen van uw gegevens wordt doorgegeven aan andere isntanties en is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Datadog wordt beheerd door Laura Loeve.
Uw gegevens worden op deze manier beschermd.

Voor de verwerking van uw betaling maken we gebruik van de externe dienstverlener: Mollie. Dit geldt ook als u betaald met PayPal.

U heeft de mogelijkheid om u te abonneren op onze nieuwsbrief met gerichte informatie over ons bedrijf en onze producten. In dat geval moeten we uw e-mailadres opslaan, deze zullen we uitsluitend gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. U kunt zich op elk gewenst moment  uitschrijven. Daarvoor is er een link toegevoegd aan elke nieuwsbrief (onderaan de nieuwsbrief). Uw gegevens worden in dit geval verwijderd, voor zover de gegevens niet meer nodig zijn voor het verwerken van uw bestelling.

Daarnaast kunt u altijd bezwaar maken tegen het gebruik van uw e-mailadres voor reclamedoeleinden via info@sierrade.nl

U heeft altijd het recht om te informeren over de opgeslagen gegevens met betrekking tot uw persoon, over de oorsprong en de bestemming en het doel van de gegevensverwerking. Bovendien heeft u het recht om de persoonlijke gegevens te laten corrigeren, te verwijderen of te blokkeren, tenzij de wettelijke vereisten hiervoor aanwezig zijn. Als u vragen over de privacy heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per e-mail middels info@sierrade.nl.