De jas van de terrier

Half november 2022 had ik mijn eerste contact met Teun, de terrier. Volgens de eigenaar had hij een periode kale plekken met infecties en korsten gehad die maar moeizaam overgingen.  Tijdens het pendelen had hij een paar gesloten chakra’s, dus zijn energie stroomde niet lekker door zijn kleine lijf. Ik heb de etherische olie Purification gebruikt tijdens de behandeling. Deze olie helpt goed bij infecties en heeft een positieve invloed op de huid.
Ik begon de behandeling met Magnetic Clearing om zoveel mogelijk blokkades te verwijderen. Vervolgens heb ik Chakra Balance gedaan om zijn energiesysteem in balans te brengen. Teun zelf ontspande zich steeds meer tijdens de behandeling en was af en toe aan het geeuwen, liet een boertje en een windje. Na afloop is hij heerlijk gaan slapen (wat hij normaal niet zo snel doet).

Na deze HTA behandeling heb ik een korte intuïtieve communicatie met Teun gedaan. Hierbij liet hij mij een overjas zien. Op dat moment begreep ik de boodschap niet, ook de eigenaresse wist het niet te verklaren.

Medio december 2022 wilden de eigenaar en ik een tweede sessie met Teun. De 7 hoofdchakra’s waren open en ik besloot een Full Body Chakra Balance te doen, om hem lekker te laten ontspannen. Omdat deze sessie bij mij thuis was, reageerde Teun toch anders. Hij bleef onrustig, totdat ik mijn pluche hond erbij pakte en de behandeling projecteerde op de pluche hond. De rust keerde terug en Teun ging languit liggen slapen.
Na afloop vertelde de eigenaresse mij dat haar man zwaar ziek was geweest in 2021. Geen corona, maar wel een longziekte. Toen waren de huidproblemen ook het ergst. Het ging nu goed met haar man en ook de huidproblemen van Teun waren er bijna niet meer. Toen viel het kwartje van de overjas: Teun had zich verplaatst in zijn baas, huid en longen staan namelijk in verbinding met elkaar. Hij had als het ware de “jas” van de baas aan. Nu het goed ging met hem ging het ook goed met Teun.
In een tweede intuïtieve communicatie heb ik Teun uitgelegd dat hij problemen van de eigenaren niet hoeft over te nemen. Een liefdevolle kameraad zijn voor hen is voldoende. Hij mocht van mij de jas op een haakje hangen of er lekker op gaan liggen.