Kennismaken/Rondleiding

Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn je hond zo maar bij mij te brengen zonder dat je weet wie ik ben.
Ik begrijp ook dat het soms lastig is om je lieve viervoeter bij mij achter te laten voor een korte of lange periode zonder te weten waar hij slaapt en buiten speelt.

Daarom is het mogelijk om een afspraak te maken voor:
a. een (vrijblijvende) kennismaking.
b. een rondleiding door het bedrijf.

Bij de (vrijblijvende) kennismaking ontmoeten we elkaar bij de entree van het pension. Uw hond en ik maken kennis met elkaar, maar ook u en ik maken kennis met elkaar.  Deze kennismaking is kortdurend en gratis.

Bij de rondleiding door het bedrijf (pension) is er behalve een kennismaking met u en de hond, een wandeling door het gebouw en daarbuiten. Ik laat de binnenkennels zien (alle aanwezige honden zijn dan buiten). U ziet waar ze slapen, hoe ze gehuisvest zijn, wat de mogelijkheden zijn qua slaapbed/bank/kussen/mand. Ook laat ik de buitenkennels en het speelstrand zien waarbij de aanwezige honden binnen zullen zijn. Ik moet daarvoor wel tussendoor een changementje uitvoeren. Want het is niet de bedoeling dat u op een plek komt waar op dat moment honden zijn. Dit in verband met honden die ter plekke heimwee krijgen en met u mee naar huis willen.
De rondleiding is niet gratis. Deze kost 15 euro en dient vooraf te zijn voldaan.

Een afspraak maken voor zowel de kennismaking als de rondleiding kan uitsluitend via email.